De Bruyne Tomas


Sint Elooisstraat 105 8020 Ruddervoorde
0495 23 38 69 Klik om te bellen

Over De Bruyne Tomas

UW EVENT FLORIST

Tomas De Bruyne, CEO en oprichter van Tomas De Bruyne Floral Experiences Worldwide, gespecialiseerd in grootschalige bloemsierkunstinstallaties voor bruiloften, privé- en sociale evenementen.

Als dichter onder de florale event designers maken De Bruynes originele stijl en persoonlijke drang naar al het mooie zijn creaties buitengewoon. Zijn vermogen om magische bloemeninstallaties te creëren, is vanwege deze kracht om concepten te creëren die spelen in ruimteontwerp, waarbij hij functionaliteit combineert met esthetiek.

Het combineren van ongeziene creativiteit met functionaliteit en perfecte uitvoering, ontworpen door hem, werd zijn kenmerkende stempel van klasse, finesse en ongebreidelde passie voor perfectie.

Auteur van meer dan 15 boeken, Tomas De Bruyne is een internationale bloemsierkunstenaar die de top bereikte door meerdere internationale prijzen te winnen. Van persoonlijke decorateur voor de Swarovski-familie over het doen van meerdere grootschalige bloemeninstallaties voor Indiase bruiloften tot de senior adviseur voor de Olympische Spelen in Peking, hij creëert artistieke ontwerpen binnen het commerciële kader van de klant. In 2005 he was honored with a new variety of Gloriosa lily flower which was officially named after him with Princess Nora, wife of HRH Prince Saud of KSA as patroness.

Website: www.tomasdebruyne.com   -   IG: @tomasdebruyne

Foto's

Kerkdecoratie huwelijk

De Bruyne Tomas in het kort

Diensten / producten

Verkoop van bloemen

Bezorging in de regio

Ja

Onze locatie

Logo De Bruyne Tomas

De Bruyne Tomas

De Bruyne Tomas


Sint Elooisstraat 105 8020 Ruddervoorde
0495 23 38 69 Klik om te bellen