De Bloemenloods BV


Berlaarbaan 384 2861 Sint-Katelijne-Waver (Onze-Lieve-Vrouw-Waver)
015 75 24 00 Klik om te bellen

Over De Bloemenloods BV

Welkom bij De Bloemenloods!      

Wij zijn een familiebedrijf, gevestigd in Onze-Lieve-Vrouw-Waver. Op dit moment staat Jo Vervoort nog aan het roer, maar weldra nemen dochter Sara en haar man Ronny met veel passie de zaak over. Na 3 generaties groeiden we uit tot een klein- én groothandel voor bloemen, kamer- en buitenplanten en decoratie, inclusief plantenverhuurservice. Daarin worden we  bijgestaan door twaalf medewerkers.

Zo sluiten onze diensten aan bij al jouw bloemenwensen. Het is onze missie om bij te dragen aan meer groen, want bloemen maken ieder mens blij en fleuren elke ruimte op!

Van bruidsboeketten tot droogboeketten, wij kunnen het voor u leveren!

U kunt het zo gek niet verzinnen, of we kunnen je ermee helpen. Zoek je maandelijks een prachtig boeket voor op je nieuwe eettafel? Heb je een bedrijf dat op zoek is naar passende planten voor in je kantoorgebouw? Ga je bijna trouwen en ben je op zoek naar hét bruidsboeket? Of ga je een groot feest organiseren omdat je opa en oma 50 jaar getrouwd zijn en zou je hier graag mooie planten voor willen huren? Bij al deze situaties zijn wij je keuze nummer 1!

Welke producten vind je in onze webshop?

Onze webshop biedt een mooi overzicht van onze producten en diensten. Je vindt hier kamerplanten en boeketten voor elke gelegenheid, ook bruidsboeketten of rouwboeketten. Ook zijn droogbloemen nu helemaal hip. Heb jij al een droogboeket in huis? Bij ons kun je ze bestellen! Word je graag verrast? Kies dan voor ‘een doos vol’; een leuke groene verrassing bestaande uit minimaal tien plantjes. Bestel van achter je pc en wij leveren jouw bestelling bij je thuis af.

Waarom kiezen voor De Bloemenloods?

Eigenlijk verklappen we het hierboven al, maar wij zijn hét adres voor al je groene vragen en producten. Doordat we al zo lang in het vak zitten, snappen wij je wensen goed. Samen met jou zorgen we voor een perfecte oplossing. Vind je het prettig om je wensen met één van onze medewerkers door te spreken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een bericht via onze website. Natuurlijk kun je ook een kijkje nemen in onze webshop. Graag tot snel!

De Bloemenloods fleurt alle ruimtes op!

Foto's

De Bloemenloods BV in het kort

Diensten / producten

Balie bloemstukken
Bruidsboeketten
Decoreren van recepties en beurzen
Kerkversieringen
Relatiegeschenken
Verkoop van bloemen
Verkoop van planten
Workshops

Bezorging in de regio

Ja

Onze locatie

Logo De Bloemenloods BV

De Bloemenloods BV

De Bloemenloods BV


Berlaarbaan 384 2861 Sint-Katelijne-Waver (Onze-Lieve-Vrouw-Waver)
015 75 24 00 Klik om te bellen