De Bloemenloods- Beneflor


Berlaarbaan 384 2861 Sint-Katelijne-Waver (Onze-Lieve-Vrouw-Waver)
015 75 24 00 Klik om te bellen

Over De Bloemenloods- Beneflor

Wat is De Bloemenloods?        

Welkom bij De Bloemenloods! Wij zijn een familiebedrijf, gevestigd in Onze-Lieve-Vrouw-Waver. Op dit moment staat Jo Vervoort aan het roer. Hiervoor heeft hij jarenlang mogen meedraaien in de groothandel van zijn ouders. Waar de eenmanszaak destijds begon als groothandel voor planten en bloemen, is deze inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met twaalf medewerkers. Ook wordt er naast de groothandel waar alles mee begon inmiddels aan kleinhandel en uitleen gedaan. Zo sluiten onze diensten aan bij al jouw bloemenwensen. Het is onze missie om bij te dragen aan meer groen, want bloemen maken ieder mens blij en fleuren elke ruimte op!

Van bruidsboeketten tot droogboeketten, wij kunnen het voor u leveren!

U kunt het zo gek niet verzinnen, of we kunnen je ermee helpen. Zoek je maandelijks een prachtig boeket voor op je nieuwe eettafel? Heb je een bedrijf dat op zoek is naar passende planten voor in je kantoorgebouw? Ga je bijna trouwen en ben je op zoek naar hét bruidsboeket? Of ga je een groot feest organiseren omdat je opa en oma 50 jaar getrouwd zijn en zou je hier graag mooie planten voor willen lenen? Bij al deze situaties zijn wij je nummer 1 keuze!

 

Welke producten vind je in onze webshop?

Onze webshop biedt een mooi overzicht van onze producten en diensten. Je vindt hier boeketten voor elke gelegenheid, ook bruidsboeketten of rouwboeketten. Ook zijn droogbloemen nu helemaal hip. Heb jij al een droogboeket in huis? Bij ons kun je ze bestellen! Word je graag verrast? Kies dan voor ‘een doos vol’; een leuke groene verrassing bestaande uit minimaal tien plantjes. Bestel het van achter je eigen pc en wij leveren jouw bestelling bij je thuis af.

 

Waarom kiezen voor De Bloemenloods?

Eigenlijk verklappen we het hierboven al, maar wij zijn hét adres voor al je groene vragen en producten. Doordat we al zo lang in het vak zitten, snappen wij je wensen goed. Samen met jou zorgen we voor een perfecte oplossing. Vind je het prettig om je wensen met één van onze medewerkers door te spreken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een bericht via onze website. Natuurlijk kun je ook een kijkje nemen in onze webshop. Graag tot snel!

De Bloemenloods fleurt alle ruimtes op!

Foto's

De Bloemenloods- Beneflor in het kort

Diensten / producten

Balie bloemstukken
Bruidsboeketten
Decoreren van recepties en beurzen
Kerkversieringen
Relatiegeschenken
Verkoop van bloemen
Verkoop van planten
Workshops

Bezorging in de regio

Ja

Onze locatie

De Bloemenloods- Beneflor


Berlaarbaan 384 2861 Sint-Katelijne-Waver (Onze-Lieve-Vrouw-Waver)
015 75 24 00 Klik om te bellen