Bloemen Blavier


Thewitstraat 18A 3891 Gingelom
011882180 Klik om te bellen

Over Bloemen Blavier

Meester-florist Steven Blavier en zijn team brengen in hun bloemenwinkel in Gingelom (tussen Sint-Truiden en Landen) het beste van de natuur voor u samen.

Elke dag opnieuw zetten zij zich volop in om u als klant “in de bloemen”te zetten volgens uw smaak en budget. Daarvoor laten ze zorgvuldig geselecteerde bloemen van eerste keus rechtstreeks uit Nederland leveren die ze daarna zorgvuldig omtoveren tot vrolijke boeketten, oogstrelende bloemstukken en aangepast gelegenheidswerk (voor oa verjaardagen, huwelijken en begrafenissen). Kraakvers (oa via onze eigen koelcel) & topkwaliteit zijn voor ons prioritair in combinatie met uw smaak en budget. We nemen de tijd om naar u te luisteren en komen samen tot het juiste boeket, bloemstuk of arrangement. Bij ons immers geen bandwerk, maar een aangepast antwoord op uw vraag, zowel voor een bloemetje voor elke dag als voor elke gelegenheid !

Onze zaak telt niet 1 maar zelfs 2 gediplomeerde floristen waardoor wij van klassiek tot modern kunnen werken en zo op uw vraag kunnen inspelen. In onze winkel kan u verder kiezen uit een gevarieerd assortiment potterie, (geur)kaarsen en decoratie (oa Scentchips). Via onze eigen leveringsdienst kunnen wij uw bestelling bij u thuis afleveren, maar evengoed in een feestzaal, begrafenisondernemer of bedrijf naar keuze.

Naar bedrijven toe ontwikkelden wij een gans gamma van diensten zoals bloemenabonnementen, plantenverhuur en boekettenleveringsdienst en dit met een steeds groeiend succes.

Onze slogan is niet voor niks 'Bloemen zoals jij bent' en wij zetten ons elke dag in om al onze klanten in de bloemen te zetten ….. Laat u overtuigen en wij zijn er van overtuigd dat we u echt in de bloemetjes kunnen zetten…..

Bloemen Blavier in het kort

Diensten / producten

Balie bloemstukken
Bruidsboeketten
Decoreren van recepties en beurzen
Interieurbeplanting
Kantoorbeplanting
Kerkversieringen
Kerstdecoraties
Verkoop van bloemen
Verkoop van planten
Workshops

Bezorging in de regio

Ja

Bezorging door heel Nederland

Ja

Bezorging in het buitenland

Ja

Onze locatie

Logo Bloemen Blavier

Bloemen Blavier

Bloemen Blavier


Thewitstraat 18A 3891 Gingelom
011882180 Klik om te bellen